Terug naar overzicht

Functie omschrijving

Voor een nieuwe vestiging van onze opdrachtgever zijn wij in Alphen aan den Rijn op zoek naar een werkvoorbereider W

In de functie werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het vlekkeloos verlopen van projecten. Dit doe je voor diversen soorten projecten zoals appartementencomplexen. Maar ook scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen, zwembaden en sporthallen etc. Samen kijken we waar jouw kracht en interesses liggen, want wij geloven dat je het beste werk aflevert als je doet wat je leuk vindt. Jij bepaalt dus!

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat aan alle voorwaarden om een project te kunnen starten is voldaan. Naast de verantwoordelijkheid voor de planning houd je je als werkvoorbereider ook bezig met calculeren, inkopen, ondersteunen en voorbereiden van alle werkzaamheden.

Omdat het hier een nieuwe vestiging betreft profiteer je van de energieke sfeer en de mogelijkheden om mee te groeien. Als het jouw ambitie is om projectleider te worden, gaan we maar wat graag een ontwikkelingstraject aan.

Functie eisen

Je bent resultaatgericht, nauwkeurig, klantgericht en hebt daarbij goede communicatieve vaardigheden.

Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-niveau 4;
 • minimaal 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • ervaring met werktuigbouwkundige installaties zoals luchtbehandeling, sanitaire-, koel- en cv installaties;
 • kennis van het MS-office pakket, zoals Word en Excel

Wat bieden wij:

 • Onderdeel van een startende vestiging met eigen identiteit én met steun van het moederbedrijf
 • Werken in een ondernemende omgeving binnen een jong team
 • Jij bepaalt wat je gaat doen 
 • Mogelijkheden om mee te groeien bv naar projectleider
 • Flexibele werktijden en thuiswerken mogelijk
 • Projecten in de buurt (sommige zelfs naast kantoor)
 • Prima salaris + 38 vakantiedagen
 • CAO Technische Installatiebedrijven van toepassing op je arbeidsovereenkomst

Flexibel, energiek, met z'n allen de klus klaren. Vrijdagmiddag een borrel of met de sloep een rondje door Alphen varen. En als het moet eens iets langer door werken, maar ook geen probleem om eens wat later te beginnen of eerder weg te gaan. Alles gaat op basis van vertrouwen. Wel zo prettig!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is onderdeel van een middelgroot installatiebedrijf (stabiel familiebedrijf), sterk op het gebied werktuigbouw, sanitair, en regeltechniek. Zij leveren geïntegreerde technische installaties voor utiliteitsbouw in de sectoren onderwijs, gezondheidszorg, industrie, kantoren, woningbouw en sport. 

De nieuwe vestiging in Alphen aan de Rijn is opgezet om dichter bij klanten te zitten. Hier doen ze voornamelijk de w installaties in de appartementenbouw. Een nieuwe vestiging waar je nog echt zelf kan meedenken over de processen en overige zaken.

Vind jij het leuk om mee te groeien met deze vestiging? Of wil je gewoon meer weten? Bel, mail of app Jan Veldhuizen( jan@buildingjobs.nl of 06 30045744)

Bedrijfscultuur

Flexibel, energiek, met z'n allen de klus klaren. Vrijdagmiddag een borrel of met de sloep een rondje door Alphen varen. En als het moet eens iets langer door werken, maar ook geen probleem om eens wat later te beginnen of eerder weg te gaan. Alles gaat op basis van vertrouwen. Wel zo prettig!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures