Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Je werkt binnen een klein team en bent het aanspreekpunt voor de complexere technische vragen van onze klanten. Je luistert naar de wensen van de klant en kunt dit vertalen in een pasklare oplossing, eventueel met producten op maat. Voor maatwerk heb je dagelijks nauw contact met de fabrikanten en past het ontwerp daar waar nodig aan. Nieuwe producten van fabrikanten worden door jou kritisch bekeken en indien nodig koppel je vragen of informatie terug naar de fabrikant.  Je werkt vraagstukken uit welke vervolgens in samenwerking met je collega’s van de afdeling verkoop verwerkt kunnen worden tot een offerte en/of order.

Functie eisen

Je bent een technicus in hart en nieren en je begrijpt dat klanten bij Euro-Cold komen voor technisch hoogstaand advies. Je hebt een kritische blik en uitgebreide kennis van koeltechnische processen. Iemand die graag initiatief toont en zich continu verdiept in de ontwikkelingen binnen de koudetechniek. Jij bent de persoon die verder gaat dan de uitkomst van een calculatieprogramma:  je beoordeelt, controleert en ontwikkelt. Je waardeert het om binnen een kleine en informele sfeer te werken en je collega’s te ondersteunen. Goede contactuele eigenschappen zijn uiteraard van groot belang.
Je bent commercieel ingesteld en herkent kansen en mogelijkheden voor zowel de klant als Euro-Cold.

* HBO werk- en denkniveau.
* Ruim theoretische  en praktische kennis van de koudetechniek
* Leergierig en flexibel
* Beheersing van de Engelse (must) en Duitse (pre) taal.
* Communicatief sterk, sociaal

Arbeidsvoorwaarden

* Een uitstekend salaris (13 betalingsmomenten per jaar)
* 28 vakantiedagen.
* Een functie bij een modern bedrijf met mogelijkheid tot deels thuiswerken.
* Flexibele werktijden.
* Doorgroeimogelijkheden.
* Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
* Informele en gezellige werkomgeving.
* Een ruim inwerk- en leertraject om kennis maken met onze producten, visie en manier van werken.

Bedrijfsprofiel

Euro-Cold levert als groothandel materialen ten bate van de koudetechniek aan onze afnemers in binnen- en buitenland.  Naast het verkopen van standaard materialen is Euro-Cold gespecialiseerd in het vinden van de juiste technische oplossingen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van de koudetechniek en de nauwe samenwerking met de diverse fabrikanten kunnen wij maatwerk leveren dat uniek is binnen de branche. 

Euro-Cold ontwikkelt mee met de snel veranderende markt en is zodoende op zoek naar een gedreven technisch manager met een passie voor koudetechniek, met technische kennis en een commerciële inborst.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures