Terug naar overzicht
 • Plaats

  Nijkerk

 • Gepubliceerd op

Wat ga je doen?

De Inside Sales Engineer functie is een veelzijdige rol, als commercieel/technische project verantwoordelijke ben je dagelijks het aanspreekpunt van klanten en collega’s. Gedurende je werkdag ben je druk met het beantwoorden en correct afhandelen van vragen, orders uitwerken en verwerken, verzorgen van projectmanagement, het ondersteunen van onze externe sales engineers en heb je een belangrijke rol in het garantieproces voor onze klanten. Je bent als het ware de spin in het web tussen de klanten en de interne organisatie.

Door je service gerichte instelling en pro-activiteit denk je mee. Je helpt mee het project management proces vlekkeloos te laten verlopen. In de groeiende en ambitieuze organisatie van Lennox, ben je zowel voor klanten als collega’s een stabiele factor die te allen tijde het overzicht bewaart en zaken goed regelt. Je werkt vanuit ons kantoor in Nijkerk.

Het werken bij onze Inside Sales is een leuke uitdaging; je vindt het leuk om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en bent pas tevreden als de klant dat ook is. Hoe een dag eruit ziet is niet helemaal te voorspellen, daar moet je tegen kunnen. Nadat je bent ingewerkt draag je eigen verantwoordelijkheid in het stellen van prioriteiten waarbij je uitgaat van het borgen van klanttevredenheid. Je staat daarin niet alleen, het team is zo samengesteld dat we elkaar helpen waar dat nodig is. 

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een persoon met de volgende kwaliteiten:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding richting techniek;
 • Minimaal 2-4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • KT-A, TVVL is een pré, dan wel je hebt de bereidheid om je hierin verder te ontwikkelen;
 • Klimaattechnische kennis om inhoudelijk sparringpartner voor klanten en collega’s te zijn is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Sterke technische, organisatorische en communicatieve vaardigheden;
 • Teamplayer, energiek, accuraat, veerkrachtig, oog voor detail, enthousiast, resultaatgericht en bereid om te leren;
 • Sterke focus op klant- en servicegerichtheid, analytisch en probleemoplossend vermogen, beschikt over hoge mate van stressbestendigheid, pro-activiteit, en denkt oplossingsgericht.

Wat biedt Lennox jou?

 • Een dynamische, internationale omgeving in een informele no-nonsense setting in Nijkerk;
 • Een functie waarin je zichtbaar van toegevoegde waarde bent en waar je mee kunt denken in de vormgeving of verbetering van processen;
 • Telefoon en laptop van de zaak.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied o.a. door het volgen van opleidingen;
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op fulltime basis.

Bedrijfsprofiel

Lennox Benelux is onderdeel van Lennox EMEA (Europe Middle-East Africa), Ons kantoor is gevestigd in Nijkerk. Lennox is een laagdrempelige organisatie, er heerst een informele sfeer waar we elkaar helpen mooie resultaten neer te zetten. Er zijn korte communicatielijnen.

Lennox levert klimaatoplossingen. Denk daarbij aan installaties voor klimaatbeheersing, verwarming, airconditioning en koeling.  Onze klanten staan wij bij in projecten door optimale en duurzame oplossingen te bieden. Onze klanten bevinden zich in verschillende markten, zoals warenhuizen, data- en telecomcenters, kantoren, hotels, banken, winkelcentra, bioscopen en andere vrijetijdscentra.

Bij Lennox EMEA werken 1100 medewerkers in 11 landen. Wereldwijd zijn wij vertegenwoordigd in meer dan 46 landen. Bij Lennox Benelux werken ongeveer 70 personen.


Meer weten? Of direct solliciteren?

Gebruik de button hieronder of bel/mail/whatsapp Jan Veldhuizen via jan@buildingjobs.nl of 06 30045744.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures