Terug naar overzicht
  • Plaats

    Den Haag

  • Gepubliceerd op

Van attractiepark tot voetbalstadion

Junior Installatieadviseur/ Projectengineer die mee wil groeien in een jong bedrijf! Bouw mee aan spraakmakende projecten; van Aquanura in de Efteling, tot aan de hoogste woontoren van Nederland. 

DVP Smart Concepts zoekt een junior adviseur installatietechniek voor gebouwgebonden installaties. Onder begeleiding van ervaren vakmensen ontwikkel je jezelf tot volwaardig adviseur die in staat is zijn klanten te begeleiden van aanbesteding tot en met realisatie. Een technische basis is hierbij essentieel; dit kan zowel vanuit de werktuigkundige als elektrotechnische hoek maar bijvoorbeeld ook vanuit de bouwfysica. 

In het traineeship ben je ondersteunend in alle werkzaamheden vanaf het programma van eisen van de klant tot en met uitvoering. Het plan van eisen kan per klant enorm verschillen. Zo richt de Efteling zich op de betoverende belevenis van de bezoeker en focust de Johan Cruijff ArenA zich op een optimaal verblijf van de supporter. 

Afhankelijk van jouw ambities ontwikkel je je verder aan de ontwerp of de projectleiderskant.

Functie eisen

Als aankomend adviseur heb je bij voorkeur al enige ervaring opgedaan bij een installateur of ingenieursbureau, bijvoorbeeld als ontwerper of werkvoorbereider. Je bent van nature een communicatief sterk persoon die steeds meer een adviserende rol naar de klant durft op te pakken. Verder heb je;

  • Basiskennis van gebouwen en de installaties zoals klimaat, sanitair, elektrotechniek;
  • Een afgerond technische opleiding op hbo-niveau; werktuigbouw, energietechniek, HIT, AOT, elektrotechniek, bouwfysica; 
  • Ben je woonachtig op berijdbare afstand van Den Haag. 
     

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden mogen uitstekend genoemd worden. Naast een zeer marktconform salaris hebben zij ook een premievrij pensioen. Tevens hoort bij de functie een leaseauto en alle verdere benodigdheden.

Bedrijfsprofiel

DVP Smart Concepts is een Installatie Adviesbureau en een volle dochter van DVP. DVP heeft in de loop der jaren haar sporen verdient in het adviseren en begeleiden van complexe, omvangrijke utiliteitsprojecten. De hele ontwikkeling van het Mahler 4, of de nieuwbouw begeleiding van de Rechtbank Amsterdam in consortium, zijn een kleine greep uit de portefeuille.

Om klanten nog uitgebreider van dienst te kunnen zijn, hebben zij in 2018 een nieuw bedrijf opgericht; DVP Smart Concepts. In de disciplines; installatieconcepten, energie exploitatie, duurzaamheid en 'Smart Building Technology' staan zij opdrachtgevers bij in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van diverse projecten. DVP Smart Concepts staat voor innovatie, kwaliteit en zorgt ervoor dat het project binnen de vooraf vastgestelde prijs/kwaliteitsverhouding gerealiseerd kan worden. Zij laten geen marktpartijen inschrijven op basis van bestek, maar zoeken partners die meedenken in concepten. Deze instelling resulteert in gewild, comfortabel en rendabel vastgoed. Tevens ontwikkelt het bedrijf een uniek gebouwbeheersysteem, waar alle leveranciers, maar vooral de eigenaar/gebruikers maatwerk informatie kunnen verkrijgen.

Gezien de grote vraag zal deze organisatie de komende jaren flink groeien. Zij zijn dan ook op zoek naar medewerkers die zich in deze nieuwe verfrissende manier van werken herkennen en hier hun bijdrage aan willen leveren.  

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures