Terug naar overzicht

Functie omschrijving

ECR-Nederland heeft een vacature voor een Ervaren Engineer Unitbouw locatie Oirschot, ter aanvulling van het team.

Wij zijn op zoek naar een koeltechnisch adviseur/ engineer/ontwerper.

Het begint met de klantvraag; je denkt mee en adviseert over de componentenkeuze, koudemiddelkeuze en energiebalans (in- en output). Vervolgens maak je de calculaties van de samenstellingen, fabriceer je de stuklijsten met onderliggende componenten en zorg je samen met de tekenaar voor een goede overdracht naar de assemblage. Tijdens het gehele proces onderhoudt je, samen met de accountmanager, een nauw contact met de klant.

Functie eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar de kandidaat die al behoorlijk wat koeltechnische ervaring heeft opgedaan. Met als basisopleiding een technische MBO+/HBO opleiding, bij voorkeur W- & E-opleidingen, aangevuld met Koeltechnische opleidingen zoals KT-C. Of wellicht ben jij de ervaren servicemonteur/werkvoorbereider die zich verder wil verdiepen in de koeltechniek?
Hoe dan ook beschik je over de volgende competenties:

  • mondeling en schriftelijk vaardig; 
  • goede communicator;
  • opgewekt karakter en groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • bekend met koeltechnische regelgeving en voorschriften.
  • woonachtig in de omgeving van Oirschot.

Arbeidsvoorwaarden

ECR heeft nogal wat te bieden;  op de eerste plaats kom je in een modern nieuw pand te werken met alle nieuwste technische snufjes. Zo kun je ook de goed ingerichte fitnessruimte gebruiken. Hoewel er natuurlijk hard gewerkt wordt, heerst er een gemoedelijke sfeer en is er tijd voor een praatje met collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn sowieso goed; 

  • je valt onder CAO technische groothandel; naast een goed salaris heb je een premievrij pensioen. Naast de 25 vakantiedagen heb je ook 13 adv dagen.
  • wij beschikken ook over uitgebreide opleidingen en producttrainingen, zowel intern als op locatie bij de fabrikant; 
  • gezien de groei die we doormaken zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, ook afhankelijk van jouw interesses.

Bedrijfsprofiel

ECR-Nederland houdt zich, als koeltechnische groothandel, bezig met de verkoop van componenten en ontwerpt en bouwt unieke, op maat gemaakte koelinstallatie units in eigen beheer.
Door kennis, ervaring en techniek te bundelden levert ECR-Nederland een complete dienstverlening voor elk koeltechnisch project. De klanten van ECR-Nederland zijn installatiebedrijven, F-gassen gecertificeerde bedrijven en airconditioningbedrijven. 

Dankzij een grote variatie aan componenten en apparatuur krijgt iedere klant wat hij zoekt. Met onze opslagcapaciteit en snelle netwerken kunnen we aan elke vraag direct voldoen. Daardoor kunnen concepten omgezet worden in realiteit. Als onderdeel van een wereldwijde organisatie www.beijerref.com , hebben we de technische support en de veelzijdigheid in huis en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures