Terug naar overzicht
  • Plaats

  • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

De opdrachtgevers van dit prachtige adviesbureau mogen verwachten dat de gebouwontwerpen daadwerkelijk zo duurzaam presteren als is afgesproken. Het team van ervaren Commissioning Managers maakt dat dagelijks waar en is toe aan uitbreiding. Samen met het team zorg jij er zo voor dat de projecten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en duurzaamheidseisen.

Als Commissioning Manager beschik jij al over een goede installatietechnische basis. De meest moderne toegepaste technieken in de gebouwde omgeving zijn jou bekend. Jij bent veelzijdig in je communicatiestijlen en maakt daardoor op efficiënte wijze verbinding met alle stakeholders: van de opdrachtgever, aannemers en installateurs tot aan de leerling monteur op de bouwplaats. Je haalt energie uit het opereren in een spanningsvolle omgeving op het scherpst van de snede. Zo zorg jij ervoor dat procedures op correcte wijze worden uitgevoerd om de afgesproken kwaliteit waar te maken. Zie jij afwijkingen, dan vertel jij op een passende manier dat het anders moet, waarin je ervoor zorgt dat het bouwteam ervan kan leren. Vanuit jouw praktijkervaring denk jij mee in de ontwerpteams.

Je maakt het team bewust van mogelijke valkuilen en zorgt voor een sfeer waarin collega’s van elkaar kunnen leren.

Natuurlijk leer jij zelf ook graag. Ons vak staat niet stil en als Commissioning Manager zoek jij proactief naar nieuwe technologieën en deelt deze binnen de organisatie.

Functie eisen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of soortgelijk, bij voorkeur aangevuld met vakgerichte cursussen op het gebied van commissioning en/of luchtbehandelingtechniek.

Heb je echter door opleiding en/of ervaring een hele goede basis in de Installatietechniek opgedaan, maar beschik je nog niet over certificaten van vakgerichte cursussen dan komen we alsnog graag met je in gesprek. We kijken namelijk liever naar de kennis en kunde die je wel hebt dan naar de kennis en kunde waarover je nog niet beschikt. Met behulp van het opleidings- en ontwikkelingsbeleid van onze opdrachtgever komen we daar namelijk wel uit!

Arbeidsvoorwaarden

Met vlag en wimpel behaalden zij in maart het certificaat Great Place To Work. Medewerkers waarderen vooral de gezonde balans tussen werk en privé, het vertrouwen en de vrijheid die zij krijgen in hun werk en de oprechte passie voor duurzaamheid binnen de organisatie. Met elkaar werken ze zowel vanuit huis, als vanuit onze vier locaties verdeeld over Nederland (Amstelveen, Gouda, Rijssen en Veenendaal).

Ze bieden een passend salaris, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Ook krijg je:

  • 32 vakantiedagen;
  • de mogelijkheid om flexibel te werken;
  • goede faciliteiten op jouw werkplek;
  • een auto van de zaak;
  • gratificatieregeling;
  • een gezonde aanvulling op de lunch in Gouda; 
  • leuke uitjes;
  • geweldige mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom bedenken hun adviseurs slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. Duurzaamheid werkend maken, dat is hun motto. Ze maken dat dagelijks waar met 140 enthousiaste en gedreven medewerkers die één ding gemeen hebben: passie voor duurzaamheid. Samen bouwen ze aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures