Kandidaten

 

Inschrijven

U kunt, nadat u zich heeft ingeschreven, binnen uw zoekprofiel naar eigen wens en inzicht matchcriteria invoeren en wijzigen. Daarmee vindt u gemakkelijk de vacatures die het beste aansluiten bij uw profiel en sturen wij u de actuele vacatures automatisch toe.

Persoonlijke begeleiding

In een persoonlijk gesprek met onze consultants inventariseren wij welke vacatures en bedrijven bij uw ambities aansluiten. Tijdens de selectieprocedures zijn wij het aanspreekpunt voor u en voor onze opdrachtgever om het hele proces te begeleiden.

Het sollicitatieproces

U kunt solliciteren door onderaan een vacature op de knop "solliciteer" te drukken en vervolgens de stappen te doorlopen die daarop volgen.

Uiteraard kunt u de betreffende consultant ook een e-mail sturen of gewoon bellen. Ook als u vragen heeft over de betreffende vacature, beantwoorden wij die graag.

Als u aangegeven heeft interesse te hebben in een vacature, werken wij daarna als volgt;

  • bij voldoende aansluiting nodigen wij u uit voor een intakegesprek;
  • na het persoonlijk gesprek bepalen we samen of we verder gaan. Wij introduceren u bij onze opdrachtgever(s) middels een Curriculum Vitae en een gespreksverslag;
  • u gaat goed voorbereid op sollicitatiegesprek. Beide partijen hebben alle benodigde informatie om snel tot de kern van de zaak te komen.
  • U treedt rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst:.
    • wanneer er sprake is van een flexibele basis (detacheren of uitzenden), wordt u hierover tijdig door ons ge├»nformeerd.
Ga meteen naar actuele vacatures, Contact of  inschrijven.