Colt International

Colt International

Adres gegevens

Adres:Korte Oijen 4
Postcode:5433 NE
Stad:KATWIJK (NB)
Land:NL
Telefoon:+31485399999

Over: Colt International

Colt International is gespecialiseerd in het onderzoeken en analyseren van vraagstukken op het gebied van: het thermisch klimaat, het akoestisch klimaat en de luchtkwaliteit. Colt beschikt over een professionele organisatie voor onderhoud en renovatie.

Organisatie en activiteiten

Colt International, onderdeel van een wereldwijd opererende organisatie, werkt met kleine, flexibele teams. Teams die hun eigen taken en verantwoordelijkheden hebben. Maar vooral ook de vrijheid over de grens daarvan heen te stappen wanneer dat nuttig of noodzakelijk is.

Vandaar dat Colt 1001 aantrekkelijke mogelijkheden biedt voor mensen die verder willen. Op een scala aan vakgebieden. Van LBO tot HBO.

Colt International is het Nederlandse verkoopkantoor van de Colt Group. Colt ontwerpt, levert en monteert systemen op het gebied van klimaatbeheersing en brandveiligheid in de industrie, utiliteit en infratechniek. Daarnaast verzorgt Colt service & onderhoud aan de installaties.
Betrouwbaarheid, expertise en het delen van kennis met klanten zijn voor Colt belangrijke speerpunten. Colt helpt bedrijven en organisaties met integrale oplossingen die bijdragen aan duurzame en efficiënte bedrijfsvoering door levering van innovatieve en hoogwaardige producten en diensten.
Colt is een multidisciplinaire organisatie en actief binnen de volgende vakgebieden:
• Klimaatbeheersing (ventilatie, koeling, verwarming, warmteterugwinning, luchtbevochtiging, geluidsbeheersing)
• Luchtreiniging (ventilatie, afzuiging)
• Brandveiligheid (rook- en warmteafvoersystemen)
• Buitenzonwering en daglichttechniek (esthetische gebouwelementen, louvres)
• Service & Onderhoud

Colt zet zich in voor (de ontwikkeling van) duurzame systemen door gebruik te maken van natuurlijke elementen. Hierbij vormen energie- en kostenbesparende technologieën, TCO, onderhoudsvraag en levensduur de leidraad. Door het continue delen van opgedane kennis en ervaring fungeert Colt als kenniscentrum binnen bovengenoemde vakgebieden. Wie voor Colt kiest, kiest voor een gezonde, veilige, duurzame en productieve werk- en leefomgeving. Binnen Colt Verkoop zijn ongeveer 100 medewerkers in dienst.

Visie
Gezien worden als marktleider in het aanbieden en servicen van innovatieve oplossingen en producten op het gebied van RWA, ventilatie en klimaattechniek, voor een veilige, comfortabele, productieve en gezonde leef-/werkomgeving.

Waarde propositie
Expertise op basis van aantoonbare en bewezen ervaring die resulteert in innovatieve, kosteneffectieve en duurzame oplossingen.

Vakgebied:

Brandbeveiliging, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie, Service / beheer / onderhoud, Verwarming

Regio:

Gelderland, Noord-Brabant

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Commercieel medewerker binnendienst, Koelmonteur, Monteur (in opleiding), Monteur service / servicemonteur, Service technicus / engineer, Technisch adviseur, Tekenaar / CAD

Afbeelding

Bedrijfsfilm

Deel dit bedrijf