IBK B.V.

IBK B.V.

Adres gegevens

Adres:Duwboot 19
Postcode:3991CD
Stad:HOUTEN
Telefoon:+31306380000
Website:IBK B.V.

Organisatie en activiteiten

IBK Airconditioning & Koudetechniek realiseert een duurzaam werk- en productieklimaat voor de industrie-, utiliteits- en foodsector. Door continu te innoveren met oog voor het welzijn van mensen dragen wij maximaal bij aan een gezonde, groene wereld.

Met innovatieve installaties helpen wij onze klanten om topprestaties te leveren. Onze hoogwaardige installaties staan garant voor de juiste procestemperatuur en optimale productkwaliteit.Voor food en non-food industrie zoals: zuivel, vleesverwerking, slachterijen, brouwerijen, koel- en vriesopslag, chemie- en procesindustrie en sportcomplexen (ijsbanen, skihallen e.a.)

Onze klimaatinstallaties bieden mensen maximaal comfort. Door middel van intelligente temperatuurbeheersing helpen we onze klanten om een ideale omgeving te creëren waarin het prettig wonen, werken of recreëren is.

Waarom werken bij ons?

Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een bedrijf waar kwaliteit en innovatie centraal staan? Een bedrijf waar persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en de zorg voor een gezonde, groene wereld net zo belangrijk zijn als omzet en winst? Dan ben je helemaal op je plaats bij IBK. Wij geloven namelijk dat economisch en sociaal rendement hand in hand gaan.

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste vrouwen of mannen die onze visie willen omarmen. Mensen met een passie voor techniek die het allerbeste voor de klant willen. Mensen die van aanpakken weten en de vrijheid aankunnen van een zelfstandige job. Herken jij je in dit profiel? Blader dan eens door onze vacatures op Cooljob.nl. Of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek!

Vakgebied:

Airconditioning, Koeltechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie, Service / beheer / onderhoud

Regio:

Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Heel Nederland

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Aircomonteur, BIM modelleur / Revit, Koelmonteur, Monteur leidinggevend, Monteur nieuwbouw, Monteur service / servicemonteur
Deel dit bedrijf