Van Abeelen Koeltechniek B.V.

Van Abeelen Koeltechniek B.V.

Adres gegevens

Adres:Dorpenbaan 18
Postcode:5121DG
Stad: RIJEN
Telefoon:+31161230052
Fax:+31161227409

Organisatie en activiteiten

Zowel nationaal als internationaal heeft Van Abeelen voor aansprekende bedrijven (complexe) duurzame oplossingen gerealiseerd op het gebied van koeltechniek en klimaatoplossingen. De eigen professionals bedienen een steeds groeiend aantal klanten uit de proces- en voedselindustrie, distributiecentra en koel- en vrieshuizen.

Decennialang staat Van Abeelen garant voor efficiency, duurzaamheid en 24/7 zekerheid. Om bepalend en markt leidend te zijn en te blijven worden eigen innovaties en ontwikkelingen uit de markt steeds intelligent toegepast in (productie)processen bij alle klanten in binnen- en buitenland.

Van Abeelen hecht grote waarde aan maatschappelijke issues, duurzaamheid en milieuvriendelijke toepassingen. Zo worden natuurlijke koudemiddelen niet alleen in nieuwe maar ook in bestaande installaties toegepast en zijn energiebesparing en het benutten van restwarmte belangrijke uitgangspunten bij elke opdracht.

Waarom werken bij ons?

Afwisselende werkzaamheden in een leuk team met collega’s die betrokken zijn. Het is een soort van “familiebedrijf”.

Aantal medewerkers

22

Vakgebied:

Airconditioning, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek

Regio:

Internationaal, Noord-Brabant, Utrecht, Heel Nederland

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Koelmonteur, Monteur (in opleiding), Monteur leidinggevend, Monteur nieuwbouw, Monteur service / servicemonteur, Projectleider nieuwbouw, Projectleider service, Werkvoorbereider nieuwbouw, Werkvoorbereider service

Recente vacatures van Van Abeelen Koeltechniek B.V.

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.
Deel dit bedrijf