Adriaan van der Klaauw

Adriaan  van der Klaauw
Naam: Adriaan van der Klaauw
Mobiel: (06) 2788 3968
Werk telefoon: (06) 2788 3968

Mijn profiel:

Tien jaar heb ik mezelf ingezet voor vrijheid in dienst van defensie. In deze jaren heb ik verschillende functies bekleed als groepscommandant der infanterie, instructeur en andere. Bij defensie heb ik mezelf ontwikkeld in de eigenschappen discipline, integriteit, teamwork en veerkracht. Ik kijk voldaan en trots terug op deze periode. Maar wat ik nog belangrijker vind, is vooruit kijken!

In het jaar 2015 ben ik begonnen aan de studie bedrijfskunde MER te 's-Hertogenbosch. Dit ten einde mezelf te ontwikkelen en te groeien binnen de maatschappij.
Met oog op de toekomst, en op de aansluiting van mijn studie, heeft BuildingJobs B.V. mij de kans geboden om aan de slag te gaan als recruiter binnen de klimaatbeheersing- en installatiebranche. Deze kans grijp ik graag aan om mezelf verder te ontwikkelen en om kennis te maken met het bedrijfsleven.

Ik ben dan ook trots om het team van BuildingJobs B.V. te mogen versterken en verwacht een positieve bijdrage te leveren aan het reeds succesvolle bedrijf.

Vacatures die ik in behandeling heb: