Dorine Kin

Dorine  Kin
Naam: Dorine Kin
Mobiel: (06) 5135 8345
Werk telefoon: (0161) 295 765

Mijn profiel:

Na mijn studie Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid heb ik ruime ervaring opgedaan in personeelsbemiddeling, zowel in commerciële trajecten als bij overheidsinstanties.
Als vestigingsmanager binnen het toenmalige Arbeidsvoorziening, aan de wieg gestaan en pilots gedraaid in de totstandkoming van het huidige Werk.nl.
In 1999 begonnen met mijn eigen Werving– en Selectiebureau: Kin Personeelsdiensten. In eerste instantie gespecialiseerd in de Vastgoedbranche, met later een omslagpunt naar de installatietechniek. Per 1 april 2007 samen met Bernie Willems BuildingJobs B.V. opgericht.

Per 1 mei 2015 de aandelen van Bernie Willems overgenomen en nu eigenaar van www.buildingjobs.nl, www.cooljob.nl en www.installatievacaturebank.nl.
Wij werken met een professioneel team “gepokt en gemazeld”, in zowel de installatietechniek, de koeltechnische en koudetechnische branche.
Als Algemeen Directeur ben ik verantwoordelijk voor de branche– en klantcontacten, uiteraard werving & selectie, waarbij mijn specialisatie ligt in het bemiddelen van managementvacatures en personele vraagstukken.


Vacatures die ik in behandeling heb: