Inge Broers BHRM

Inge  Broers
Naam: Inge Broers BHRM
Mobiel: (06) 3911 0791
Werk telefoon: (0161) 295 765

Mijn profiel:

Sinds november 2007 werk ik bij BuildingJobs/ CoolJob. Gestart als Consultant werving en selectie en vanaf september 2016 in de functie van Manager. Ik ben uw aanspreekpunt voor vacatures op het niveau van projectleiding en -management, in het middenkader management en voor alle commerciële functies op het gebied van HVAC, koude- en klimaattechniek en elektrotechniek.

Als afgestudeerd P&O-er ben in ik in 1999 de uitzendwereld ingerold. Na 6 jaar als uitzendconsulente te hebben gewerkt bij een bureau gespecialiseerd in personeel voor de facilitaire markt, heb ik daar samen met een collega de detacherings- en werving & selectie tak verder uitgebouwd. In deze periode heb ik de nodige vakgerichte en commerciële trainingen gevolgd. Hiermee kunnen wij u binnen BuildingJobs volledige begeleiding bieden wanneer u een flexibele oplossing voor een (tijdelijk) personeelsprobleem wenst.

BuildingJobs is een specialistisch bureau met uitstekende kennis van de branche. Een goede relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten is voor ons zeer belangrijk. In ons hechte team heeft ieder zijn specialisme en vullen wij elkaar aan. Dat maakt ons tot een professionele partner voor de werving en selectie van echte vakspecialisten.