Heyday FM

Heyday FM

Adres gegevens

Adres:Luchthavenweg 38
Postcode:5657 EB
Stad:EINDHOVEN
Land:NL
Telefoon:+31402332800
Website:Heyday FM

Over: Heyday FM

HEYDAY –voorheen AAFM Facility Management– is een grote speler op het gebied van facilitair management. Al ruim 15 jaar helpen wij organisaties bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening. Volledig, waarbij we alles organiseren, beheren en regisseren. Of we verzorgen een gedeelte ervan. Met HEYDAY Facility Institute helpen we onze klanten met tijdelijke deskundigheid en advies ten aanzien van facilitaire vraagstukken. Zo leveren we maatwerkoplossingen voor elke unieke vraag. Daarbij hebben we focus op efficiency, maar vooral op de mensen die er werken of te gast zijn. De mens staat bij ons voorop. Centraal. Op de eerste plek.

Organisatie en activiteiten

HEYDAY Facility Management voert de regie van de facilitaire dienstverlening voor kleine en grote ondernemingen. Met ruim 15 jaar ervaring in de facilitaire markt, levert HEYDAY maatwerk voor elke unieke vraag. Naast het handelsmerk operational excellence zijn mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee HEYDAY het verschil maakt, vandaag én morgen. Daarnaast biedt HEYDAY met het Facility Institute tijdelijke deskundigheid voor facilitaire vraagstukken. HEYDAY levert interim professionals en praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn.

HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG dienstengroep. De dienstengroep met ongeveer 50.000 medewerkers en een omzet van bijna een miljard euro, biedt een stevige financiële basis. HEYDAY is onafhankelijk in de keuze van toeleveranciers. Ze heeft zo de unieke positie om de beste specialisten uit de markt te laten samenwerken als één bedrijf.

Vakgebied:

Klimaattechniek, Elektrotechniek, Multidisciplinair (W en E), Service / beheer / onderhoud

Regio:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Facilitair / B&O manager, Inkoper, Projectcoördinator
Deel dit bedrijf