Coneco B.V.

Coneco B.V.

Adres gegevens

Adres:Van Coulsterweg 2
Postcode:2952 CB
Stad:ALBLASSERDAM
Land:NL
Telefoon:+31786413877
Fax:+31786155617
Website:Coneco B.V.

Organisatie en activiteiten

In opdracht van installatiebedrijven ontwerpt en integreert Coneco regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Coneco is opgericht in 1995. Er werken dagelijks ruim 100 mensen aan comfortabele klimaatbeheersing en gebouwautomatisering in zorg, onderwijs, kantoren, industrie, overheid, cultuur en recreatie, hotels, retail en datacenters. Per jaar voltooien ze meer dan 500 grote tot middelgrote projecten en dragen ze bij aan de realisatie van Smart Buildings.

De mensen bij Coneco belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie. Werknemers bij Coneco krijgen alle kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Waarom werken bij ons?

Als je wilt dat mensen goed werk leveren, moet je zorgen dat ze het naar hun zin hebben. En als je wilt dat ze uitblinken in wat ze doen, moet je ze de kans geven om te groeien. Bij Coneco hebben mensen voorrang. Ze belichamen onze onderneming en onze passie voor technische innovatie. Werknemers bij Coneco krijgen alle kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Bij Coneco in huis zijn de waarden ‘Samen, Open, Plezier’. Collegialiteit is geen loos begrip. We willen dat mensen de ander zien, dat ze hun mond open doen als ze vinden dat er ergens iets misgaat of beter kan. Iedereen bij Coneco denkt mee met de koers die de onderneming vaart en naar iedereen wordt geluisterd. Het klimaat bij Coneco is er een waarin mensen gedijen.

Om onze belofte tot persoonlijke groei waar te maken, investeren we in kennis, opleiding en training met de Coneco Groeiacademie. Medewerkers krijgen de kans om het beste uit zichzelf te halen en collega’s te stimuleren. In de plezierige gedrevenheid die dat oplevert, trekken mensen elkaar omhoog en geeft iedereen het beste wat hij in huis heeft. Een dergelijke motivatie dwing je niet af met regels of bonussen; die komt alleen tot bloei in het juiste klimaat.

Regio:

Internationaal, Noord-Brabant, Zuid-Holland

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Inbedrijfsteller, Projectleider service, Service technicus / engineer

Afbeelding

Deel dit bedrijf