PCT International BV

PCT International BV

Adres gegevens

Adres:Daalder 1
Postcode:5753SZ
Stad:Deurne
Telefoon:+31493319217

Over: PCT International BV

PCT International BV in Deurne, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt koel- en vriesinstallaties voor de levensmiddelen en procesindustrie, alsmede voor de commerciale markt. Dit doet PCT voor gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers. Met een dynamisch en gemotiveerd team, bestaande uit vakkundige medewerkers, is er in ruim 35 jaar een gezonde en succesvolle organisatie opgebouwd.

Organisatie en activiteiten

PCT International BV in Deurne, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt koel- en vriesinstallaties voor de levensmiddelen en procesindustrie, alsmede voor de commerciële markt. Dit doet PCT voor gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers. Met een dynamisch en gemotiveerd team, bestaande uit vakkundige medewerkers, is er in ruim 35 jaar een gezonde en succesvolle organisatie opgebouwd.
PCT streeft naar perfectie in alles wat ze doen! PCT is een gestructureerde organisatie waar ook gezelligheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan. Ben jij dus degene die zich thuis denkt te voelen in ons team, reageer dan direct.
PCT Koudetechniek: The Perfect Degree!

Vakgebied:

Koeltechniek

Regio:

Gelderland

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Koelmonteur, Monteur nieuwbouw, Monteur service

Solliciteren

Afbeelding

Bedrijfsfilm

https://www.facebook.com/PCTDEURNE/videos/2100419006664723/
Deel dit bedrijf