ENGIE Services Nederland N.V.

ENGIE Services Nederland N.V.

Adres gegevens

Adres:Kosterijland 20
Postcode:3981 AJ
Stad:BUNNIK
Land:NL
Telefoon:+31306569400

Organisatie en activiteiten

ENGIE Refrigeration is onderdeel van ENGIE Services, specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Vanuit die relevante kennis en waardevolle ervaring dragen onze specialisten dan ook dagelijks bij aan een beter bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers. In land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Waarom werken bij ons?

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Vakgebied:

Koeltechniek, Service / beheer / onderhoud

Regio:

Drenthe, Flevoland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Koelmonteur, Monteur leidinggevend, Monteur nieuwbouw, Monteur service

Afbeelding

Deel dit bedrijf