Lennox Benelux BV

Lennox Benelux BV

Adres gegevens

Adres:Watergoorweg 87
Postcode:3861MA
Stad:Nijkerk
Telefoon:+31332471800

Organisatie en activiteiten

LENNOX EMEA (Europe Middle-East Africa) onderdeel van Lennox International Incorporated, is het resultaat van een fusie (oktober 2012) met Lennox EMEIA (HVAC) en Heatcraft Europe (Koeling).

LENNOX EMEA is een leidinggevende leverancier van installaties voor klimaatbeheersing, verwarming, airconditioning en koeling en streeft ernaar de klanten bij te staan in hun projecten, met optimale en duurzame oplossingen.

LENNOX EMEA garandeert dat elke werknemer zich kan ontplooien binnen de groep, om bij te dragen aan het welslagen van de projecten van onze klanten. Dagelijks werken we aan onze reputatie, door de klant, aan de hand van onze oplossingen voor airconditioning en koeling, maximaal comfort en effici├źntie te bieden.

Onze reputatie als spilfiguur op de markt berust op eenvoudige principes die aan de basis van onze activiteit liggen: luisteren naar de klant, inzicht verwerven in hun toepassingen en inspelen op hun behoeften.

De inzet en kennis van alle werknemers van LENNOX EMEA zijn van wezenlijk belang voor de dagelijkse en toekomstige relaties.

Aantal medewerkers

80

Vakgebied:

Koeltechniek, Airconditioning, Klimaattechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie, Service / beheer / onderhoud

Regio:

Internationaal, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Vlaanderen, Zuid-Holland, Heel Nederland

Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:

Aircomonteur, Koelmonteur, Monteur nieuwbouw, Monteur service

Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Lennox Benelux BV

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.
Deel dit bedrijf