Advertentietraject

BuildingJobs biedt u de mogelijkheid om uw vacatures onder de aandacht brengen en zelf de regie te houden in het sollicitatieproces.

Het werkt!

Meerdere bedrijven zijn u voorgegaan en hebben via onze advertentieformule hun nieuwe collega gevonden. Laat u zich ook overtuigen door de kracht van ons netwerk? In het advertentietraject verrichten wij wel de werving, niet de selectie. Wij publiceren uw vacature met uw bedrijfsnaam, logo en contactgegevens gedurende 3 maanden op onze eigen websites: CoolJob en Installatievacaturebank én ruim 20 landelijke jobboards/netwerken zoals: Indeed, Twitter, Facebook, LinkedIn, Trovit, etc. Uw eigen vacaturetekst optimaliseren wij voor alle zoekmachines, zodat uw vacature breed onder de aandacht wordt gebracht. 

Tarieven voor adverteren

 Advertentietraject eenmalig 3 maanden publicatie  €    299,-- 
 Advertentietraject 4 gelijktijdig afname 3 maanden publicatie € 1.000,--
 Vacatureslot eenmalig 6 maanden publicatie, onbeperkt te wijzigen €     500,--
 Vacatureslot 2 gelijktijdig afname 6 maanden publicatie, onbeperkt te wijzigen €    900,--

 

De kosten worden aan u gefactureerd per datum dat de vacature online staat. Verlenging: Na afloop van de plaatsingstermijn kunt u de publicatie verlengen. Wij overleggen dit tijdig met u en brengen voor elke maand verlenging maandelijks vooraf € 50,- in rekening, het verlengen van een vacatureslot kost € 200,-- voor 3 maanden verlenging.

U kunt uw advertentie melden Susan Willemen

Tips voor betere resultaten

Een duidelijke vacaturetitel
Het eerste wat een potentiële kandidaat ziet is de functietitel. Zorg dat de titel duidelijk is én aanspreekt. Wat is de functie en in welke branche?

Pin een concrete standplaats aan de vacature
Vaak wordt aan een vacature een regio gekoppeld, bijvoorbeeld "regio Noord-Brabant" of "regio Zuid Nederland". Het is prima om het werkgebied in de vacaturetekst te benoemen, maar zorg ervoor dat de globale standplaats ook een daadwerkelijke plaatsnaam heeft. Kandidaten zoeken vacatures gekoppeld aan een plaats, bijvoorbeeld "vacature koelmonteur Breda" dan moet uw vacature ook naar voren komen.
Ook kan het toekennen van een plaatsnaam ervoor zorgen dat u uw vacature op regionaal-/plaatsgerichte vacaturebanken kunt plaatsen, zoals bredaheeftwerk.nl

Duidelijke concrete vacatureteksten
Zorg ervoor dat de functieomschrijving duidelijk weergeeft wat de functie inhoudt. Verplaats uzelf in de doelgroep: wat maakt de functie speciaal, maak uw vacaturetekst concreet en niet te lang. Lange, algemene verhalen spreken niet aan. Spreek in de taal van de doelgroep, een salesfunctie vraagt om een andere benadering dan een technisch kandidaat. Maar benoem ook de minder leuke taken, zodat de kandidaat een totaalbeeld krijgt.
Zet de harde functie-eisen neer; wat moet een kandidaat minimaal aan competenties hebben. Natuurlijk zoekt iedereen de ideale kandidaat die in het totaalplaatje past, maar daarop kunnen kandidaten ook afhaken.
Maak de arbeidsvoorwaarden concreet. Iedereen biedt "goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan", maar welke zijn dat? Benoem deze, denk hierbij ook aan een salarisrange. Hiermee kunnen kandidaten over de streep gehaald worden om juist wel te reageren.

Waarom is werken bij uw bedrijf nou zo leuk/uitdagend? Geef dát duidelijk weer bij de bedrijfsomschrijving i.p.v. de standaard websitetekst die op een andere doelgroep is geschreven.

Monitoren
Uiteraard houden wij in de gaten wat het bereik van uw advertentie is. Mocht dit nog niet het gewenste resultaat geven, overleggen wij met u of we de teksten kunnen aanscherpen om uw advertentie een nieuwe boost te geven.
Nieuwsgierig?
Lees meer over wat wij voor kandidaten en werkgevers kunnen betekenen.